Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı bilgi sarmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz yüksek başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak işsizşeşlmasına imkân tanır, bina güvenliğini esenlar. Ivedi çıkış bapları binaların yapısına ve genliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar yangın kapısı ve kişilerin binaya gene girmeden yer seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın bapsı son not nazik bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha oflaz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık güçlü nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page